DE KAPPER

DE KAPPER is dit  jaar al weer 20 jaar gevestigd aan het Europaplein in Leerdam !!


Wij werken uitsluitend met zeer gespecialiseerde dames-en herenkappers.Dus dames en heren,groot en klein bij DE KAPPER op het Europaplein moet u zijn!

Sinds de uitbraak van de corona pandemie werken wij uitsluitend nog op afspraak,bel 0345-614966 of kom langs in de salon voor je afspraak, mocht het mogenlijk zijn helpen wij je natuurlijk direct!!.Komt u voor een knipbehandeling maar wilt u bij-voorbeeld een heel ander model,een omvorming of één of meerdere kleuren. Dan is dat bij ons geen enkel probleem.Wij geven u graag alle aandacht,persoonlijk advies en tijd.

Wilt u toch een afspraak maken, dan is dit mogelijk op de koop-avonden.

Wij volgen de laatste haarmode-trends en technieken zeer con-sequent, u zult dus merken dat u en uw haar zich bij DE KAPPER in betrouwbare handen bevinden. Wij garanderen u een perfect eind-resultaat,vakkundige bediening en een aangenaam verblijf in onze uiterst moderne salon.Dat en meer zijn de pijlers waarmee wij ons vanaf de start in 1997 weten te onder-scheiden.

DE KAPPER is zeer goed bereik-baar en kent uitstekende parkeer-faciliteiten. Of u nu met de auto, motor of fiets naar ons komt, parkeren is bij ons geheel GRATIS en voor de deur!
Een bushalte is op ca. 100 meter van de salon verwijderd (halte paulus-kerk).
Dus openbaarvervoer is ook geen enkel probleem.